bike lugging when a load is put on it?

  #1  
Old 07-30-2008, 09:17 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default bike lugging when a load is put on it?

i have a 2003 gsxr 600. changed the fuel filter. changed the plugs. cleaned the tank. ran fuel cleaner for the dealer. but the problem is when i driving its alright but when i try to crank the throttle back it spits and sputters. but when i let up then it goes a little better.the only thing i havent tried is taking apart the fuel injects apart. any help?
 
  #2  
Old 07-03-2014, 08:36 PM
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default

Might be worth it to check your MAF/associated sensors. My truck (speed density) did something similar with a bad MAP sensor.

Edit: Didn't see the date on this post on the 3rd page. Holy crap this forum is lowwww traffic.
 

Last edited by enrgizerbunny; 07-03-2014 at 08:38 PM.
  #3  
Old 03-06-2015, 05:38 AM
Junior Member
Join Date: Mar 2015
Posts: 2
Default

If you have a Suzuki gsxr 600 k3 then it is very good for yuo because it is one of the most popular model of Suzuki bike.If you have a battery problem and if it is in a warranty period then you should replace it.
testking 70-640
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
sherly004
Wheels and Tires
2
09-08-2013 02:36 PM
JhonBong
Suzuki Sportbikes
0
03-18-2013 10:23 PM
cadelee548
Wheels and Tires
0
09-28-2012 04:44 AM
Larry Steve Delgado
New Member Area
0
01-18-2012 10:44 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: bike lugging when a load is put on it?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.