Intruder1400 no lights!!

  #1  
Old 03-07-2016, 06:35 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
Default Intruder1400 no lights!!

I have an 01 Suzuki intruder 1400. I JUST bought a new battery 2 weeks ago that I have been able to ride with and passes a load test. The carbs are a little gummy when trying to start in this cold weather (33-40) but, they're carbs, so you can't change that. My low beams on the headlight went out one morning and I used the brights the next morning just fine. I went to start it after work and NOTHING turns on! No dash, turn signals, tail, nothing. I checked the fuses under the left side panel and they all looked fine. Any thoughts?
 
  #2  
Old 03-28-2016, 07:44 PM
Junior Member
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
Default

Did you check the battery to see if it is charged?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Denisin
General Auto Tech
17
04-11-2009 04:08 PM
axgop
Suzuki Aerio SX & Aerio Sedan
2
12-26-2007 05:01 PM
amatra1744
GS500F, GSX-R1000, GSX-R750, GSX-R600
1
05-28-2007 07:58 AM
amatra1744
600, 750
1
03-29-2007 04:33 AM
Tenimsila
Suzuki Forenza
1
08-04-2006 05:21 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Intruder1400 no lights!!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.