No ignition or Speedo display - Suzuki Forum - Suzuki Enthusiast Forums

General Motorcycle Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

No ignition or Speedo display

Reply

 
 
 
  #1  
Old 11-16-2018, 01:18 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Default No ignition or odometer display 07 c50

So I was installing an aftermarket horn now I have electrical issues no ignition and nothing on the odometer display all fuses are good 30 amp's and all in the box wondering if I need a new relay cant find my multimeter right now to check it or did I do damage to another component
 

Last edited by Stubby West; 11-16-2018 at 11:59 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2018, 01:21 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Default

Sorry I do have headlight and turn signals
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
XTTemisticKLEi75I
Off Topic
1
05-19-2015 08:04 AM
Suzi4me
Suzuki Grand Vitara
0
07-25-2012 10:11 AM
crazy
General Motorcycle Tech
1
06-29-2007 06:57 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No ignition or Speedo display


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.