power loss

  #1  
Old 05-03-2008, 03:33 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2008
Posts: 1
Default power loss

I have an '05 C90T. It was running great one day and then the next time I rode it and tried to pass a car it went from 70 to 40 in just a few seconds. It boggs right down and starts popping and backfiring then quits. I have checked the fuel filter, tank, hoses and lines, battery connection, etc....
It wil start right up and idle fine, It will also run right up to speed but you can't cruise with it or it dies. The plugs were black when I took them out and I thought there wasa bit morecarbon on the exhaust tips than usualand a slight smell of raw fuel. I thought I had a bad plug but I don't think so now.
I know others have had this problem, wether or not it was cause by the same thing I don't know but i could sure use some new input. I have an extended warranty but I am having a hard time getting it into the shop. Any ne ideas would be so welcome and appreciated because the bike is not ridable as is!!!!! Thanks, tuneman
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
lukas1801
GS500F, GSX-R1000, GSX-R750, GSX-R600
1
09-26-2010 11:45 AM
stupidlogic
RM-X450, RM-Z250, RM250, RM125, RM85L, RM85, RM65
1
05-29-2009 09:04 AM
GsX_bOy12
New Member Area
5
11-11-2005 05:24 PM
mad dog
General Motorcycle Tech
1
11-10-2005 11:17 PM
Flyin Hawaiian
GS500F, GSX-R1000, GSX-R750, GSX-R600
3
07-12-2005 07:34 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: power loss


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.